Keisinger ház

More
12 years 10 months ago #4566 by Nyarlathotep
Replied by Nyarlathotep on topic Keisinger ház
-"Emlékek különben még volnának, mert valami nagyon szépet álmodtam, de tényleg csak kergethetem ?ket, mert most hogy fölkeltem, valahogy kezd kimenni az egész a fejemb?l." mondja Erika.
-"Na igen, pont ez az. Amikor fölébredsz és tudod, hogy valami tök jót álmodtál, csak azt nem tudod, hogy mit. Meg merném kockáztatni, hogy ha megszagolnánk azt a virágot, megint emlékeznénk rá vagy öt percig." magyarázza Kathy is elgondolkodva.
-"Akkor ez ki ne derüljön, mert ez lesz a következ? JMÉ. Tisztára olyan, mint valami drog. Az ember csak döglene t?le naphosszat és álmodna. Mondjuk így most értem, hogy a virágnak jó, mert nem mész arrébb. A másik irányból viszont szerintem ez ne jusson ki, mert kinyír minket érte valami maffiózó, a rend?rök meg innent?l azt fogják majd vadászni, hogy hol szabadult el egy ilyen." mondja Otto.
-"Ja, igazából drognak se volna rossz, mert ha nincs virág a közelben, csak az illata, akkor ki se száradtunk volna. Szerintem egyszer?en nem volt megelégedve a páratartalommal és az él? dolgokhoz értett, a vízcsaphoz meg nem."
-"Igaz. Na meg, azt is vedd hozzá, Kathy, hogy a vízcsap nem tud párologtatni, mi viszont igen." magyarázza tovább Otto. "Viszont ha nincs ami ezt fölszabályozza mesterségesen akkor csak beáll az illet?. Viszont azt nem tudom, hogy az illat az maga egy varázslatot hordoz, mint egy elhasználódó fókusz, vagy azt is irányítani kell. Abban az esetben ugyanis hatékony fókusz lehetne bel?le. Az oneiromanták [OOC: álomból jósoló látnok varázslók] ölnének érte."
-"Ehhez viszont kutatni kellene, ahhoz meg jó viszonyban kellene lennetek Enlai-jal, amit egyik?tök se mondhat el, meg egyébként is, inkább hagyjátok, miel?tt megölitek magatokat vele." figyelmezteti ?ket Erika.

-"A társaságod egyébként pont tökéletes lesz. Az összes ilyen módszer az acetaldehid mérgezéssel próbál kezdeni valamit, mert a kiszáradással mindenki tud. Mi viszont nem másnaposak vagyunk, csak iszonyatosan kiszáradtunk. Még ha tényleg másnaposak is lettünk volna valamit?l, Enlai f?zete valószín?leg az utolsó morzsát is eltávolította." válaszol Erika a kérdésedre.
-"Szerintem még egy fél óra-óra és olyan lesz, mintha mi se történt volna."

Csapat riadó!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 10 months ago #4576 by danka90
Replied by danka90 on topic Keisinger ház
- Szerintem is, inkább örüljünk, hogy ennyivel megúsztuk. A magam részér?l az öreg úgy kísérletezik azzal a gazzal, ahogy akar, csak a közelembe ne hozza. Egyébként lehet, hogy pont ezeket a kérdéseket akarja megválaszolni ? is, bár ehhez a témához nem tudok túl sokat hozzátenni.

Leginkább valóban nem, csak ülök ott és várom, hogy a többiek jobban legyenek.

More
12 years 5 months ago #4645 by Manassé
Replied by Manassé on topic Keisinger ház
- Szerintem is, inkább örüljünk, hogy ennyivel megúsztuk. A magam részér?l az öreg úgy kísérletezik azzal a gazzal, ahogy akar, csak a közelembe ne hozza. Egyébként lehet, hogy pont ezeket a kérdéseket akarja megválaszolni ? is, bár ehhez a témához nem tudok túl sokat hozzátenni.

Tényleg nem, ezért is igyekszem könnyebb témára terelni a beszélgetést, ameddig iszogatunk. A sok reggeli izgalom után, nem hinném, hogy nekem különb ital kellene, mint a víz, amit a többiek is iszogatnak.

- Kathy, hallottad, hogy egy csapat kínai lány, a Jáde Angyalok ma reggel beadták ide a jelentkezésüket?

Mosolyogva hozom el? a dolgot, elvégre az alapján, hogy Erika így lelkesedik értük, fene tudja, hogy mit is kellene velük kezdeni.

More
12 years 5 months ago #4646 by Nyarlathotep
-"Nem mondod... Ugye nem valami tini technobanda, akik most majd itt akarják kamatoztatni azt a tehetségüket, amivel a régebbi számokat acid-techno-vá mészárolják?" kérdezi Kathy, akinek ezek szerint fogalma sincs arról, hogy kik ezek. [Kathy nem igazán érdekl?dött a geek dolgok iránt, s?t, a bulikon kívül eddig semmi iránt sem nagyon. Csak most vett egy 120°-os fordulót. Azért nem 180°-at, mert pasizni még mindig nagyon szeret, viszont legalább kinyílt az érdekl?dése és nem csak azt szereti.]
-"Valami gaming csapat." mondja Otto magyarázatképpen.
-"Ja, akkor semmi gond. A gamerek csöndesek. Ki se jönnek a Mátrixból."
-"Inkább versenycsapatnak mondanám ?ket." javítja ki Otto-t Erika. "Szóval ha ki is jönnek, vagy mondjuk benn sincsenek, akkor sem egy zajosak, legalábbis itt nem, itt ugyanis nem tartunk versenypályát."
-"Ezek szerint elfogadtátok ?ket. Akkor viszont majd meglátjuk ?ket, csak lehet?leg ne most gyakorolják a berajzást. Elég rajzás az is ami a fejemben zsong." mondja Kathy még mindig elég nyúzottan, majd iszik egy nagyon kis korty vizet.

Csapat riadó!

More
12 years 5 months ago #4647 by Manassé
Replied by Manassé on topic Keisinger ház
Leginkább azért dobtam be a dolgot, hogy figyeljem a többiek reakcióját, így inkább vállamat felhúzva figyelek, mint az ominózum rágcsáló a bozótban.

- Elfogadtátok ?ket?

Erre azért nézek egyet, hogy akkor mi van. Oké, valljuk be: fogalmam sincs, hogy jó vagy rossz lenne-e, ha csatlakoznak a lányok. Egyrészr?l: Ha Erika komolyan gondolja ezt a futós-tai-chis-parkouros dolgot, akkor ez eggyel több alkalom, hogy valamit csináljunk közösen (még ha közben esetleg párszor ki is köpöm a tüd?met). Másrészr?l: nem lennénk kettesben.
Végül is Otto meg Erika már tudja a véleményemet. Talán tényleg halkak lennének. Talán nem zavarognának, végül is ázsiaiak. Talán.
Azért kétkedve figyelem a kett?st.

More
12 years 4 months ago #4648 by Nyarlathotep
-"Engem mondtam, hogy nem zavarnak." ismétli meg Erika amit már átbeszéltetek, miel?tt lejöttetek volna.
-"Fel?lem meg mindegy, elférni elférnek. Mondjuk külön jó pont, hogy ha tudják, hogy a Sex Pistols az nem egy káromkodás, de alapból, ha nem zavarják a köreimet, akkor jöhetnek. Mondjuk Azumi szerint is elférnek, legalábbis a legutóbb amikor rákérdeztem akkor azt írta, úgyhogy ? sem irtózik a kínaiaktól. Innent?l csak rajtad áll." pattintja vissza a kérdést Otto.
-"Hozzá kell tenni azt is, hogy ha tényleg Jáde Angyal leszel, akkor legalább joggal mosolygok majd, ha Erika "angyalom"-nak szólít vagy valami ilyesmi." vigyorodik el ehhez szélesen Otto.
-"Ha gondolod, akkor akár valami szuperh?sjelmezt is tervezhetek neked, csak hogy illeszkedj a cosplay csapatba." ugrat kathy, majd kb egyszerre nevetik el magukat Otto-val.

Csapat riadó!

Time to create page: 0.398 seconds

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.